HTML

Objektív Magyarság

Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a magyarságról

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.04.22. 12:14 Magyar Vitéz

Miért hálátlan nép a magyar?

A legendásan Isten- és idegenfélő, valamint idegengyűlölő és egyszersmind minden újtól és újítástól paranoiásan ódzkodó magyar nép megannyi kissé kiszinezett mondában és hősregényben, újabban silány minőségű hollywood-i produkciók által is szivesen emlékezik meg arról, milyen hősiesen űzte ki az ellent újra és újra a Szent Korona földjéről.
Ezer és ezer történet és mese szól arról, hogyan űztük ki az ádáz törököt a magyarhonból - ellenben szemforgató módon a török fürdőket nem hogy nem égettük fel, hogy emlékük se maradjon, hanem egyenesen magyar a régióban magyar unikumként évszázadokon át megtartottuk, majd az ötletre építve egész fürdőkultúrájukat átvéve építettünk még néhány tucat gyógyfürdőt. Vagy gondoljunk csak a féltve dédelgetett pécsi mecsetre - inkább tartja a város a markát és idegenforgalmi látványosságként felhasználja az idegen elnyomó nemzet műalkotását, mint sem hogy nemzeti büszkeségtől dagadva a földdel tette volna az egyenlővé, hogy ugyanazzal a lendülettel az ország legnagyobb keresztyén templomát húzza fel rá iziben.
 
 Az is teljesen természetes Magyarországon, hogy míg a mélységesen gyűlölt, sátáni oroszokat, akik ugyan a fasizmus sötétsége alól felszabadították országunkat, és egyúttal gyors emigrálásra kényszerítették az egykori nyilas párt néhány százezer tagját és támogatóját, a mai napig gyűlölt ellenségeinként tartjuk számon, de a tőlük a 60-as 70-es években kapott, akkor világszinvonalúnak számító, mélyépítésű metróhálózatot a mai napig nem romboltuk porig és nem fedtük be földdel - ahogy például a büszke nacionalizmusuk ostobaságától túlfűtött írek égették fel az összes angolok által épített villamosvonalat a fővárosukban, hogy aztán pofáraesve rádöbbenjenek, hogy gyakorlatilag bármiféle civilizált tömegközlekedés nélkül maradtak, és évtizedekig kénytelenek voltak lovakkal járni amíg meg nem kapták az EU segélyt az új vonalak építésére - hanem a mai napig sajátunkként használjuk a legfőbb ellenségtől kapott, máig kényelemben a kisméretű klausztrofób londoni tube-ot is lepipáló tágas orosz szerelvényeket, melyek nem ócska, nyáron a párás izzadtságtól csuhamos felforrósodó kéregvasútak, mint például a teljes New York-i rendszer, hanem igazi profi mélyépítésű metró, mely akár atomtámadás ellen is véd - az akkori világ messze legfényűzőbb moszkvai metró rendszerének mását kaptuk örökségül a gyűlölt oroszoktól, miközben más környező országok még csak álmodni sem mertek akkoriban metróról. (Mi több az angolok már elkezdtek egy metróvonalat építeni ádáz módon az ír fővárosban, de szerencsére az írek még időben észbekaptak és kirugdosták az összes angolt onnan. Azóta sincs egyetlen metróvonaluk sem, viszont hálátlanul, és roppant mulatságos módon angolul szidják az angolokat.)
 
A magyar nép mégsem hálás ezeknek az elnyomó rendszereknek, amiért ezeket az adott korban nagyszerű technikai és infrastruktúrális, kultúrális vivmányokat megkapta az adott rendszertől, gyűlöli egykori gazdáit, mégis tenyérbesimuló képpel a mai napig egykori "elnyomói" infrastruktúráját használja.
 
És nem csak az infrastruktúráját, hiszen a szovjetek által hagyományozott politikai rendszer még a "rendszerváltás" után 20 évvel is szinte változatlan formában él tovább, a régi iskolában tanult módszerek szerint, bár más-más jelvényekkel és jelszavakkal, ugyanaz az állítólag gyűlölt rendszer működik hazánkban, mint egykoron.
 
Az öngondoskodást pedig hírből sem ismerő magyar nép pedig mindennél jobban vágyik az állami ellátásra, az állami gondoskodásra, és hogy úgy általában az állam mindent oldjon meg helyettük, úgy, ahogy az a régi szép szovjet időkben ígérve volt.
 
Mindezekből nyílegyenesen következik, hogy a magyar népnek még a fasiszta szavazóik is bamba képpel nézik el azt, hogy az olyan emigráns, külföldön meggazdagodott nyilasok által felpénzelt heccpártocskák, mint a Jobbik is, a mai napig rendkívűl szoros és gyümölcsöző kapcsolatokat ápol az általa állítólag olyan mélyen megvetett orosz komcsikkal, hogy a legismertebb pletykák szerint kilóra meg vannak véve, és egyenesen a MOL-t szeretnék az oroszok kezére játszani, ahogy arról Vona Gábor rendszeres moszkvai üzleti útjai, a Jobbik erősen megkérdőjelezhető kampányfinanszírozásával megtoldva bőségesen tanúskodik.
 
Hálátlan a magyar nép, mert nem ismeri el nagyobb, civilizált népek építő jellegű kísérleteit, hogy jobbá tegyék a sokszor állati-barbár sorba süllyedt magyar népet, mégis szemforgatva élvezi az ezen innovációk nyújtotta előnyöket. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg világhírű feltaláló, amíg Magyarországon élt és alkotott, addig csak egy büdös zsidó volt, majd amikor elmenekült a gyűlölködés elől, és idegen földön, mindent a nulláról kezdve híres és megbecsült nemzetközi feltaláló vagy szaktekintély lett, akkor hirtelen nagy magyar és nemzetünk büszkesége lett. És a világszerte ismert és elismert Rubik kocka is azért lehetett magyar találmány, mert valamilyen logisztikai hiba folytán a zsidó származású Rubik Ernő feltalálót nem sikerült idejében deportálni. Bár az antiszemitizmus szinte tapintható a levegőben, a hálátlan magyar nép mégsem mond le a "magyar" jelzőről e neves találmány esetében, és adja át azt a zsidó népnek mint jogos szellemi örökséget, mert az ostoba tömegek a mások által elért sikerekben fürdőzni azért mindig is szerettek, olyankor ideig-óráig még akár magyar is lehet az a zsidó, amíg nem sikerül igazságosan bebizonyítani, hogy egy fajmagyartól lopta az ötletet, majd az eljárás után ahogy azt megérdemelte, jó magyar szokás szerint a Dunába lőni.
 
Egyedül talán csak a náci ideológia az, amit nem szemforgatva, hanem őszintén és nyíltan érez és vall magáénak a magyar nép jelentős,  kukaborogatásra és az irigykedve gyűlölt szomszédot bármikor lámpavasra dobni kész többsége, kik közül közel egy millióan egy nyíltan rasszista, fasiszta magánhadsereget üzemeltető maffia pártra adták le voksukat.
 
És ha a török fürdők, a szovjet metró, a szocializmus - bár már nem úgy hívjuk - maradhatott, ha ezeknél az idegen elnyomók által ránk hagyományozott örökségeknél félre tudta tenni a magyarság a büszkeségét, és teszi félre a mai napig nap mint nap amikor felszáll a metróra, akkor ha a magyar népnek egy csöpp esztétikai érzéke lett volna, az eszetlen rombolás helyett ugyanazzal a lendülettel jó érzékkel egyszersmind beláthatta volna, hogy ugyanúgy, ahogy a török félholdak a török fürdők tetején - vagy a Jobbik logójában - ugyanúgy milyen jól mutatott az a szép vörös csillag a parlament tetején!
 
 
 
 
 
 

18 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://objektivmagyarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr941942287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezekiel 25,17 2010.04.22. 12:32:15

Te beteg vagy, és gyűlölöd ezt a népet ez látszik rajtad. Nem tudom mi váltotta ki ezt benned, de miért nem mész oda, ahol jól érzed magad, és boldogítod őket "nagyszerű" írásaiddal???

WonderCsabo 2010.04.22. 12:46:16

Előző írásodat is hitetlenkedve olvastam, de most már tudom, de vagy nem vagy normális, vagy utálod a magyarokat.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.22. 12:48:48

@WonderCsabo: Örülök hogy mindkét írásomat elolvastad és remélem sikerült egy parányi szikrát gyújtanom az elmédben. Ha nem, olvasd át őket mégegyszer, hátha.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.22. 13:04:25

@Sawyer_: Köszönöm szépen, én már "ott" vagyok, te jöttél "ide". Miért nem mész vissza "oda" ahonnan jöttél, és átlagolod le a szellemi szinvonalat "ott" ?

Ezekiel 25,17 2010.04.22. 14:24:33

@Magyar Vitéz: A szellemi színvonal leátlagolása a te műfajod, ahogy látom.

Ez egy blog, nyilvános, te is azért írsz, kommentelni is lehet, ha nem tetszik, akkor írj naplót otthon.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.23. 01:56:11

@Sawyer_: Persze nyugodtan kommenteljél csak. Végtére is senki nem akadályozhat meg abban, hogy akkor és ott csinálj hülyét magadból, amikor csak jólesik.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.23. 03:27:26

Az eredeti témát összegezve: Csak valóban erős, nagylelkű népek képesek a hálaérzés kimutatására. Kis seggdugasz, frusztrált vesztesek csak csaholnak, mint a csivava, vékony hangon ugatva a szélrózsa minden irányába, miközben szánakozva röhög rajta minden körülötte álló.

waturday 2011.08.10. 00:04:17

szerintem logikus felvetések, de nem kis túlzással írottak ezek a cikkek, egyben benne látom azt az igazságot is, hogy a turbómagyarok, meg a főokosok bizony nem kis bajban vannak a magyar hejesírás témakörében :o)))

Alonso Mosley 2011.08.24. 16:10:04

"hálátlanul, és roppant mulatságos módon angolul szidják az angolokat."

magyarul szidni a magyarokat az sokkal jobb, mi? faszorrú

Fikanick 2011.10.04. 16:34:15

Ezért hálátlan nép a magyar:

www.nol.hu/archivum/megbukott_rovasirasbol_a_jobbikos_kepviselo

A szellemi vezetői simán hülyék.

Occam beretvája 2012.04.22. 08:52:25

Mint minden proverbiumbnak mély alapigazsága vagyon. Így a következőnek
is.
" Ha egy zsidó okos, akkor nagyon okos, ha meg hülye, akkor nagyon hülye"

Olvasgatva a blogodat, te egy szerencsétlen slemil vagy.
Vagy még inkább mesüge.

Lucius Flavius Arrianus 2012.05.23. 07:30:11

"kultúrális" és "infrastruktúrális"... Az. Érdekes, hogy nem csak zsidó, hanem magyar Selbsthaß is létezik, ilyen formában, ekkora méretben eddig még nem találkoztam ilyesmivel.

Avatar 2012.06.01. 14:43:57

Hogyhogy nem idézte még senki a klasszikust?:

Reg: Elvették mindenünket a nyomorultak, kiszipolyoztak minket. És nem csak minket, apáinkat is. És apáink apáit is.
Loretta: És apáink apáinak apáit is.
Reg: Igen.
Loretta: És apáink apáinak apáinak az apáit is. És...
Reg: Jól van, Stan, ne lovald bele magad. És mit adtak nekünk mindezért cserébe?
Xerxes: Vízvezetéket.
Reg: Mit?
Xerxes: Vízvezetéket.
Reg: Ó, igen, igen. Azt ők adták, igen. Ez igaz.
3. katona: És a csatornázást.
Loretta: Ó, igen, a csatornázást. Ne feledd, hogy milyen volt a város előtte!
Reg: Jól van, elfogadom a vízvezetéket meg a csatornát. Ezt a két dolgot ők csinálták.
Matthias: És az utakat.
Reg: Persze, nyilvánvalóan az utakat. Ez nem is vita tárgya, ugyebár. De eltekintve az utaktól, a vízvezetéktől, a csatornáktól...
Katona: Öntözés.
Xerxes: Gyógyászat.
2. katona: Oktatás.
Reg: Jó, jó, elég volt. Elég.
1. katona: És a bor.
Francis: Igen, igen, az tényleg nagyon hiányozna, Reg, ha a rómaiak elmennének. A bor.
Katona: Népfürdők.
Loretta: És, hogy jó a közbiztonság az utcákon este is, Reg.
Francis: Nagyon jól tudják, hogy kell rendet tartani. Lássuk be, csak ők képesek rá egy ilyen helyen, mint ez.
Reg: Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól , vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk?
Xerxes: Békét hoztak...
Reg: Ó, békét... Demagóg!

:)

_Epikurosz_ 2013.06.05. 11:29:33

@Avatar: A Pax Romana valóban demagógia volt - minden más viszont igazi! :DDDDD

2013.09.25. 23:20:31

Az ilyen tetű emberek miért nem mennek ki Kanadába ? Ja, ott nem lehet a folyamatos antiszemitázásból megélni...

Rohadék féreg vagy, a magyarokat mocskolod és a hangulatot zsidók elleni hergeled.

Aztán miután kiszarsz magadból pár ilyen cikket, lehet menni a haverokhoz külföldre, hogy hűittenmekkoranagy a rasszizumus !

Scorpion82 2014.01.24. 13:34:37

Honnan tudja ez a tetű vajon azt, hogy mi lenne itt, ha se a törökök, se a Habsburgok, se az oroszok nem jönnek ide "segíteni"?
Faszkalap...

AtyafiPeca · http://atyafipeca.wordpress.com/ 2015.01.29. 21:54:55

Ritka elfogult és aljas írás. A sorok írója nem adhatott mást csak mi LÉNYEGE. :-)

Indian_Joe 2020.08.03. 18:39:27

Te fajdalmasan hulye vagy. Milyen objektivitasrol beszelsz? Eletedben nem jartal sehol, nem ismersz semmit. A Metrot nem az oroszok epitettek nekuk. Lehet, hogy mernoki szinten tanacsadtak, de az epitest magyar emberek vegeztek. Pragaban pl. ugyanezek a Metro szerelvenyek kozlekenek meg ma is. Torok idokbol pedig kimondottan keves muemlek maradt fenn. Foleg ha azt is figyelembe vesszuk, hogy 150 evig voltak itt.
süti beállítások módosítása