HTML

Objektív Magyarság

Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a magyarságról

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.04.22. 06:23 Magyar Vitéz

Miért vesztes nép a magyar?

magyar értelmiségiek A magyar nép kétségkívűl vesztesnek született. Nem véletlen hát, hogy elsősorban olyan népekkel rokonszenvezik, akik hasonló, szánalmas szopóágon vannak emberemlékezet óta. Ilyen rokon vesztes és ezért a magyarok számára példamutató testvérnépség például a mostanában divatos, jurtákban lakó, ősközösségi életmódjától csak a félautomata fegyvereivel megkülönböztethető palesztin, vagy akár európai példánál maradva az ír, akik képesek voltak milliószámra úgy éhenhalni, hogy közben ott volt körülöttük minden irányban a hatalmas óceán tengernyi hallal, ők azonban más szigetországokhoz képest még addig a kézenfekvő ötletig sem jutottak el, hogy például megtanuljanak halászni. Ehelyett jótevőiket, az angolokat hibáztatták minden nyomorúságukért, holott nem csak törvényeiket, építészetüket, a közlekedési rendszert, de anyanyelvüket is a civilizált angoloknak köszönhetik. Rengeteg emigráns, harmadik világbeli országokban angol anyanyelvét a helyieknek tanító nacionalista ír sokszor bele sem gondol abba, hogy ha az angolok nagylelkűen nem tanítják meg őket egy kultúrnyelvre, akkor ők nem tudnának pusztán az anyanyelvük tanítgatásából szinte bármelyik országban könnyedén nevetve megélni, mivel a vartyogó-harákoló gaelic nyelvükre néhány maréknyi, szintén örök vesztes holdkóros fanatikuson kívűl, mint például a baszkok, senki sem lenne kíváncsi, és kénytelenek lennének a napi betevőt lengyel bevándorlóktól összekoldulni az O'Connell streeten. Nem véletlen az sem, hogy az amúgy igen mélyen elbaszott Észak-Írországban néhány unionista ír aki még nem hülyült teljesen meg, a mai napig kitart az angolok mellett, hiszen a vak is látja, hogy Belfastban szélesebbek az utcák mint a köztársaság területén az autópályák, és alapvetően vidámabb lenne az élet is, ha az örök vesztes lázadozó, a vesztes magyarokhoz hasonlóképpen mindig másokat hibáztató hálátlan ír népség - amely pofátlanul képes volt Dublinban az egyik legnagyobb EU ellenes tüntetést megrendezni közvetlen miután megkapták az EU egyik legnagyobb támogatását, ami vitán felül igen sokat lendített azon hogy az évszázados nyomorukból történelmük során először kilábaltak az esőáztatta szarléből, és amely ráadásul megrekedt egyfajta középkori, bigott vallásfertőzött szinten - nem lőné le és gyilkolná meg időnként sunyiban, előre kitervelten az angolokkal együtt még a saját vérüket, a nekik ételt kiszállító ír pizzafutárokat is, arra hivatkozva, hogy kollaboráltak az ellenséggel.

 

Az ír nép legnagyobb ünnepe a Szent Patrik nap, amikor is azt ünneplik, hogy őseik kelta mítoszait, vallását, kultúrájukat az akkoriban fénykorát élő nemzetközi katolikus agymosó franchise hatalmával élve egyszerűen a sárba taposta, betiltatta és pogánynak minősítette. Őseik vallásának eltiprását, saját több ezer éves kelta kultúrájuk eltörlését éppen olyan félkegyelmű örömmel ünneplik meg évről évre ezek az örök vesztesnek született, agymosott írek, mint ahogy a hozzá hasonló örök vesztes magyar nép tud örülni egy, az esti égbolton lassú mozgással hatalmas hamburgerré formálódó tüzijáték rakétának, amit azon ünnepség céljából tapsol el eszetlenül, hogy az államalapító Szent István király gyakorlatilag egy vállrándítással eladta a népét ugyanennek a katolikus szektának, és még az ez ellen szavukat felemelni merészelő saját családtagjait is brutálisan megkínozta.

A zsidóktól ellopott Monoteista Agymosó Egyház(tm) - mely a zseniális és megcáfolhatatlan "láthatatlan Isten" koncepcióra épül - továbbfejlesztett változatát egy harmadik nép, az örök vesztes lengyel nép is magáénak mondhatja, Írország után ugyanis Lengyelország a leginkább vallásfertőzött vidék Európa szomorúbbik felén. Nem véletlen, hogy az állandó szopóágon lévő szerencsétlen lengyel nép is Magyarország jóbarátja: A magyar nép ugyanis a nálánál erősebb és jobb képességű népekre acsarkodás közben sosem felejtett el szimpatizálni azokkal a hozzá hasonló vesztesekkel, akiket ugyanúgy jobb híján csak lábtörlőnek használt a történelem, mint Árpád véreit. (A képen az írek által a mai napig istenített Szent Patrick látahtó, amint az kegyesen eltapossa a több ezer éves, nemes egyszerűséggel mindenhol csak kígyókként ábrázolt saját, ősi kelta kultúrájukat). 

Nem véletlen, hogy jó érzéssel választotta Magyarország szövetségesének a náci Németországot is a lehető legrosszabb pillanatban, és irányította magát ezzel a szánalmas döntéssel hosszú időre magabiztos kézzel a történelem szemétdombjára. 

A magyar nép sokat ad a külsőségekre, amivel nem csak az egy főre eső legtöbb sötétített ablakú fekete bmw-t biztosítja a régiónak kontinensen, hanem amellett hogy a világ egyik legnagyobb pornóexportőr gyárává tette a saját földjét, még azt is ösztönösen tudja, hogy hogyan válasszon magának olyan vezetőket, akik először aláírnak egy szerződést, mellyel lemondanak az ország javarészéről, majd bevonulnak fehér lovon a fővárosba, és megígérik, hogy visszaszerzik az "elcsatolt" területeket, miközben még meg sem száradt a zsebükben lévő tollon a tinta. Ezeket a hazaáruló vezetőket - akik képesek a hazát odadobni idegen vezetők vérszomjas, pszichopata bábjának és lemondani a saját népükről pusztán azért mert a saját szerencsétlen gyermeküket egy szőnyegbe csavarva elviszik otthonról - a magyar nép jó érzéssel választja példaképnek és hirdeti nagyságát sok évvel ezen szeretett vezetők halála után is. Talán a pusztai, lovas múlt kollektív emlékezete az, ami a nép szemében azonnal fedhetetlenné tesz bárkit, aki képes lovon végigvonulni egy utcán. Jól jellemzi milyen mélyen született vesztes nép is a magyar, hogy attól függetlenül, hogy egy kisnövésű kefebajszos vezető, aki jó szimattal ösztönösen ráérzett, hogy milyen egyszerűen manipulálható és kihasználható a magyar nép, és miután rávette a fehér lovas bácsikát hogy véreztesse ki "honvédelem" céljából, a hecc kedvéért a teljes magyar királyi hadsereget úgy 2000 km-re az ország határaitól keletre, majd jó érzékkel kijelentette hogy a magyar egy másodrangú, semmirekellő, szolgai puszta nép - Árpád vérének egy jelentős hányada ezen brutális szopatás és megalázó lenézés után is képes rajongani a kis kefebajszos iránt, sőt nemzetközi összejöveteleket rendez a fővárosban ahol mi mást is ünnepelhetnének mint a kefebajszosnak való csicskázás végső felvonásaként, a saját fővárosuk szétkúrása, a saját történelmi hídjaik a náci német szövetségeseik által való felrobbantása utáni elcseszett, nyomorék kitörést, ahol ismét irgalmatlanul és alaposan megszopattatták magukat.

A magyar nép mindig is született vesztesként volt képes tapsolni annak aki alaposan megszopatta őt, hasonló egyszerű, barbár népekhez mérten ugyanis csak az "erősebb kutya baszik" szabályszerűségig terjed az igen limitált, a kefebajszos által igen találóan csak szolgainak nevezett nép felfogóképessége.

 A magyar népbe sokszor, sokan törölték bele kényük-kedvükre a lábukat. A török, a habsburg, a német, az orosz nép gyermekei gyakorlatilag akkor és úgy szopatták kedvükre a tehetetlen magyar népet, amikor jól esett nekik. És bár voltak esetlen villongások, ne felejtsük el, hogy ezek közül a magyarokat csicskásként kezelő népek közül egyik sem azért hagyta el az országot, mert mi, erős magyarok kiűztük őket; kizárólag azért mentek el, mert birodalmuk távoli, nagyobb folyamatok eredményeképpen összeomlott - a magyar népnek ehhez vajmi kevés köze volt. Az örök vesztes magyar nép csak annyit tudott tenni általában, amit legutóbb is, amikor meggyőződött róla hogy az utolsó orosz is önként, épségben és biztosan elhagyta az országot, akkor utánuk dobott egy üres üveget a pusztába, majd amikor senki nem dobta vissza, mert tényleg már egy orosz sem volt az egész országban, akkor nagy bátran kiplakátolta: "ruszkik haza!". És ezzel a hősiességgel akkoriban választásokat lehetett nyerni!

A magyar nép azért vesztes, mert semmiből nem volt képes tanulni. Sem a szocializmus fejlett eszményei, sem a liberális kapitalizmus szabadsága nem képes kimozdítani a magyar népet abból a szellemi sötétségből ahol a magyar igazán jól érzi magát. 

Kivételek persze vannak, de általában róluk előbb-utóbb kiderül, hogy zsidók. Ady, Karinthy, József Attila hiába próbálta kiemelni zsenialitásával, nyelvújításával és a magyar nyelv gyönyörű használatával ezt a jobb sorsra érdemes, szerencsétlen magyar népet, amelyik nép csípőből és idegenkedve, felháborodva utasítja el az értelemnek már a leghalványabb szikráit is, azon tényleg nem lehet segíteni.

Aki igazán szeretne örömet szerezni a magyarságnak, az tegyen egy baráti szivességet a magyar népnek, és ott szopassa, ahol tudja. Nem véletlen, hogy az izraeli miniszterelnök közölte, hogy felvásárolja Magyarországot. Tudta, hogy ilyen gyerekes kijelentésekre az ilyen őskorszakban megragadt, kisebbségi komplexusoktól frusztrált népség - más egészséges és intelligens népekkel szemben, akik fennsőbségük biztos tudatában csak elnézően nevetnek egy ilyen megjegyzésen - micsoda fantasztikus élénkséggel és zsigeri örömmel fog rávetődni. A menetelni, fröcsögni, mindig másokat hibáztatni szerető, az értelmet csírájában elutasító magyar nép mindig őszintén hálás az ilyen kis odavetett falatkáknak, hiszen évtizedeken, évszázadokon át rugózhat és eljátszhat vele, mint macska a cipőfűzővel, miközben az ország határain túlra tekintve lassan ponttá szűkűl a fény, és fényévekre húz el ettől a Kárpát-medence közepén rekedt furcsa őskori állatkerttől az egyre távolodó civilizált világ.

 

33 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://objektivmagyarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr621941675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Günsergebirge 2010.04.22. 10:25:53

1956-ról elfeledkeztél...

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.22. 10:32:52

@Günsergebirge: Nincs igazad, hiszen bár nem név szerint, de 1956-ról is szó van az írásban, idézem: "És bár voltak esetlen villongások..."

malocz 2010.04.22. 11:01:01

ájj, bár ne értenék egyet... :(

delano 2010.04.22. 11:18:52

Kicsit cinikus, de jó írás.

Amit hiányolok belőle az az, hogy sikerült külföldre űzni a kicsit is értelmes magyarokat: Neumann János, Teller Ede, Soros György, Szilár Leó és még sokan mások...

bögöbö 2010.04.22. 11:48:39

Jó.
(Csodálkozom, hogy a jobbikos riadólánc még nem talált meg. Lesz itt olyan nemulass, fél órát adok...)

336 2010.04.22. 12:44:04

@delano: Az általad felsoroltak mindegyike zsidó. A helyükben én is elpucoltam volna, mert akkoriban nem volt életbiztosítás itthon maradni.

WonderCsabo 2010.04.22. 12:44:38

Merjünk kicsiknek lenni? Kösz nem.

Azért ne felejtsük el, hogy a középkorban pl. Magyarország eu meghatározó nagy/középhatalma volt...

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.22. 12:47:26

@WonderCsabo: Nem az ország területétől függ annak gazdagsága és ereje. Nézd meg hogy Japán 1/30-ad méretű, mint az USA, mégis a semmiből 50 éven belül saját erejéből kemény munkával felküzdötte magát a G7-be, olyan országok közé mint Németország, Franciarország, Anglia vagy az USA. Mindezt folyamatos "elnyomás" alatt.

Ja, hogy panaszkodás, anyázás és kukaborogatás helyett inkább keményen kellene dolgozni?

336 2010.04.22. 12:51:39

@WonderCsabo: Kik is voltak a királyaink akkortájt? Ja, az Anjou család...

Karnamantra 2010.04.22. 14:20:14

Nagyon jó! Sajnos... :(

Kíváncsi leszek, javul-e valamit a helyzet a következő pár évben - a papírforma szerint kéne.

abw 2010.04.22. 14:59:29

A bejegyzés írójához: Ha már ilyen (szép) hosszú írásra szántad magad, ráengedhettél volna egy helyesírás-ellenőrző programot, ha nem jut eszedbe az isiből a példa, hogy kívül tágasabb, és két lábon állunk.

Drewida 2010.04.22. 15:17:32

Ez egy rohadtul leegyszerűsítő, egyoldalú írás.Nem lehet ilyen egyszerűen ledegradálni a magyar történelmet, ez egy sokkal komplexebb kérdés.

Amúgy igen, vesztes nép vagyunk. De ez nem abból következik,hogy a magyar genetikailag csicska és mazochista volna. Hanem annak köszönhetjük,h a sors, vagy szerencse nevezzük is bárhogyan az utóbbi 500 évben rendre kibabrált velünk. A szabadságharcaink elbukását sem saját balfaszságainknak köszönhetjük, hanem főként az irdatlan túlerőnek. 1956-ban is győzött volna a nép,ha nem küldik ránk a szovjetek a bődült mennyiségű páncélosaikat.
Őszintén mi esélyünk volt egyedül a SZU ellen?
-semmi, és ez igaz 1848-49re is,ha akkor nem is így nevezték az ellenséget.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.23. 02:11:17

@Drewida: Mert a magyar ennyit tud. Acsarkodva kukaborogatni, meg ordibálva nekimenni a másiknak. Ahelyett, hogy gondolkodna. Az már nem megy neki. Sőt amelyik gondolkodik arra a többség sandán néz. Aztán kiderül, hogy spekuláns zsidó és a dunába lövik a jól megszokott, magyaros hőzöngés közben.

dupla vé 2010.04.23. 12:12:35

@Magyar Vitéz:
sokkal bonyolultabb a kérdés szerintem. a magyar nem ennyit tud. sukkal többet és mégis kevesebbet. mert az van, hogy a magyarok már jóideje meg vannak osztva. és addig amig itt országon belül nem lehet megfogalmazni a valóüdi problémákat és mikor azt mondja valaki hogy van cigánybűnözés erre meg annyit tud mondani az ország másik fele hogy mocskos náci és mást hibáztat a problémákért. amíg itt nincs megegyezés a problémákat illetően, addig nyugodtan fel lehet vásárolni az országunkat bárkinek nem csak a zsidóknak. ez az érdeke azoknak akiknek van pénze. mert nekünk nincs, és nem is lesz, itt minden eladó. nem tudja a magyar egységesen képviselni az érdekeit, mert meg van osztva, és már szinte azt sem tudja mi lenne az érdeke. mert szerintem pl nnem az, hogy mindent úgy csináljunk ahogy külföldön, vagy úgy ahogy nekünk tetszik. a kapitalizmus állítólag csoda egy dolog, mindenkinek jó, csak egyszer már olyan összefüggésben kéne vizsgálni a dolgot, hogy míg hirdetjük milyen okosak vagyunk, szellemileg is igen fejlettek, esélyegyenlőség van, mindenki mellett kiállunk, agyi hullámokkal irányítunk gépeket, sőt már irányítani sem kell őket, és bármikor csapást mérhetnek bármely országra egy gombnyomásra, jártunk az űrben, a holdon, a napot 10 centiről tudjuk fényképezni, robot szált a marsra, ennek ellenére naponta emberek tízezrei döglenek éhen-szomjan, szintén ennyit lőnek halomra az állítólag fejlett országok.
vesztes nép vagyunk? nem így látom. nyertesek vagyunk, mert még mindíg élünk, és majd' kilencszázezren szavaztak arra hogy valahogy új értékrend szerint működve maradjunk is életben.
be kell látni, hogy mikor bárki nácizik fasisztázik, akkor ezt a "vesztes" népet még mélyebre küldi a süllyesztőbe, csupán anyagi érdekből. mert szerintem ha nem fűződne anyagi érdek minden egyes betűhöz amit ma leírnak, minden szóhoz amit kimondanak, minden cselekedethez amit tesznek, ma nem lenne éhezés a földön.
nem mellesleg ha nem anyagi érdekek szerint működne az euban, illetve a világon az élelmiszertermelés, nemzeti önrendelkezés lehetne vele kapcsolatban, nem a világ másik feléről zabálnánk a selejtet, még a bolygónkat sem tennénk tönkre.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:37:54

A magyar nép kétségkívűl vesztesnek született. "

meg a k anyádat

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:39:02

@Magyar Vitéz: hol ír ő országméretről béla?

nagyhatolmról ir

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:41:32

@336: és szent istván, hunyadi jános is külföldi volt? igen román te barom
árpád-ház?

amikor egy külföldi király idejön, akkor ideérve már ezt az országot nézi, mert szószerint az övé. a fia már magyar lesz, amúgy.

a nemesek maradnak magyarnak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:44:14

@Magyar Vitéz: nekem olyan munkám van, h 1000x keményebben dolgozom nálad, mégis egyetértek a forradalommal.

hogy is van ez?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:46:37

Szent István király gyakorlatilag egy vállrándítással elad"

ha szent istván nem csatlakozik, magyarság már nem lenne

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:47:08

@tesz-vesz: persze ez komplexebb dolog, ezt nehéz felfogni neked

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.23. 20:48:55

@Magyar Vitéz: tehát itt csak a zsidók gondolkodnak.

te szerintem nagyon szeretnél izraelben lakni. miért nem takarodsz el oda?

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.24. 00:40:31

@tesz-vesz: attól még egy sunyi gerinctelen alak marad, ahogy horthy meg szálasi is, akik nemzeti mázba csomagolva adták el a pórnépnek a hazaárulást, aki még tapsolt is hozzá. aztán rendszerint rákenték az egészet valaki másra, például a legtöbbször kéznél lévő zsidókra. Gratulálok, ez aztán a "nemes" népség - szánalom és gyalázat! Felelősség elismerése? Zseniális taktika? Nem, csak mások hibáztatása és dühödt kukagyújtogatás amióta magyar a magyar!

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2010.04.25. 03:19:00

@tesz-vesz: szóval beismered, hogy kényszerből, hazaáruló módon lett ránkkényszerítve a kereszténység.

akkor, kérdem én, ha az oly büszke magyar nép nem kér az elnyomásból, és levedli magaról a törököt, a szovjetet, akkor a kereszténységet, mely szintén egy idegen gyarmatosító hatalom eszköze, miért nem?

a náci ideológiáról már nem is beszélve..

Intizar 2010.06.17. 16:00:43

Hihi. Csaknem profi Gyűlölködő! Szép vót, szép vót!

Outlier 2010.07.23. 17:15:22

"ősközösségi életmódjától csak a félautomata fegyvereivel megkülönböztethető palesztin"

A kalasnyikov hol felautomata?

Addsa 2012.04.13. 09:07:37

Történelemből 1-es. Leülhet.

Szerintem azért vesztes nép a magyar mert sohasem voltak természetes szövetségesei. "Mesterséges" szövetségesei meg azért nem, mert nagyon nyakas, érzelmei által vezérelt nép, meg mert az eszén kívül igazából semmi nincs itt, ami olyan nagyon kell másnak.

Igazából már nem illene léteznie Magyarországnak. De valahogy fennmaradt és ez sokaknak - valahol érthető - nem tetszik. Mostanában viszont már nem járja, hogy egyszerűen elfoglalják.

Úgyhogy bonyolultan foglalják el, ami ellen meg lázadozunk. Ahelyett, hogy egyszerűen széthúznánk a farpofánkat és önként, jól seggbekuratnánk magunkat, ahogyan a cikk írója javasolja.

És ami lássuk be, lehet, hogy okosabb lenne.

GaZe 2012.04.13. 14:47:36

Mo-n nincsenek gyerekkatonák és garázdálkodó hadurak.
Mo-n nincsenek (konkrétan) törzsi háborúk.
Mo-n nincsenek öngyilkos merénylős robbantások.
Mo-ra nem dobtak le atombombát, kétszer is.
Mo-n még mindig bőven szabadabb a sajtó, mint pl Belarusz/Fehéroroszországban.
Mo-n még azért bőven nem olyan szinten fonódik egybe a korrupció, mint pl dél-olaszországban.
Mo-n nem löveti tankokkal az ellenzékhez tartozó városokat a miniszterelnök.
Mo-n (egyre érdekesebben) de még vannak titkos, szabad választások.

Viszont Mo-n van:
édesvízkészlet
termőföld (egykorvolt agárkultúrával, szerény feldolgozóiparral)
nemzetközi logisztikai útvonalakon fekszik
a felső oktatás bizonyos szegmensei továbbra is világszínvonalúak
a KutatásFejlesztés és Alapkutatások területén azért vannak még megvillanásaink
turisztikai célpontok Balatontól Budapestig, gyógyfürdők
történelmi hangulatú városok
módjával még kulturális cuccok is akadnának, pl Sziget fesztivál

Szóval, akkor ... miért is nem?

palackos 2012.05.05. 00:22:12

Vöröshajú lányok Tatya 2012.04.21 07:47:00
.....

Muster Mark 2012.04.28 17:53:12
Hú de megbasznám! Hú de megbasznám! Tyűűűű! De megbasznám! Áááá!
Muster Mark 2012.04.28 17:54:12
Sok buzi, aki szerint nem jó, hogy szép vörös szőrös a puncija, remélem mind megdöglik AIDS-ben! Mert buzi!

Ezt a lányt meg kell baszni. Meg kell!
Muster Mark 2012.05.04 21:15:11
Jajj de a lány nagyon szép. Fáj a szívem érte, hogy nem baszhatom meg.

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2012.05.26. 10:44:09

Gyönyörű írás! Ugye már nem innen írod? Mert különben elég gáz. Miért maradnál ennyi vesztes között?...

Tény, a jelenben csak veszteseket látni, a többiek vagy már elhagyták, vagy el fogják hagyni az országot. De 56-ot, 48-at levesztesezni, (hogy csak a közeli múltból merítsek) több mint vérlázító, kedves agyament barátom.

"Nem véletlen, hogy az izraeli miniszterelnök közölte, hogy felvásárolja Magyarországot. Tudta, hogy ilyen gyerekes kijelentésekre az ilyen őskorszakban megragadt, kisebbségi komplexusoktól frusztrált népség - más egészséges és intelligens népekkel szemben, akik fennsőbségük biztos tudatában csak elnézően nevetnek egy ilyen megjegyzésen"
És csatlakoznék egy előttem szólóhoz.
Nevetgélni....Hogy a jó kurva nénikédet, de sötét fasz. Tudod mit? Add el bagóért amit magad körül látsz, és vágd le a bőrt a pöcsödről, ha még van. Komolyan lehangoló ez a magyar gyűlölet és haza gyűlölet ami áramlik belőled.
Kiráz a hideg a kopasz, 20as IQ-jú, mélymagyar csürhétől, de te, látszólag művelt emberként, ekkora faszságokkal, náluk is ilyesztőbb vagy.

Balegyenes Jobbcsapott 2020.06.16. 21:12:24

Ennyi ostoba, öngyűlölő baromságot, dezinformációkra építő szemetet ritkán, olvas az ember. Jurtákban lakó palesztin? Mi van
süti beállítások módosítása