HTML

Objektív Magyarság

Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a magyarságról

Utolsó kommentek

Friss topikok

2010.04.23. 02:59 Magyar Vitéz

Budapest: Európa Bangkokja

 A prostitúció szó hallatán európai vonatkozásban sok embernek elsőre talán Amszterdam városának neve ugrik be. S való igaz, a liberális, mégis jól szabályozott amszterdami körülmények a legális prostitúció melegágyává teszik Hollandia fővárosát. Ámde igen elcsodálkozna a legtöbb magyar honfitársunk, aki igénybe próbálná venni a híres kirakatüvegek mögött álló lányok és nők szolgáltatásait, amikor a kurva saját édes magyar anyanyelvén lesajnálva közölné velük, hogy bocs, de magyarokkal nem szexel.
 
Magyarország ugyanis sok más keleteurópai országgal - elsősorban Ukrajnával versengve - piacvezető kurvakivitelben. A világszerte univerzálisan elfogadott magyar lányok igen széles skáláját biztosítja Magyarország évtizedek óta Európa szerencsésebb országaiban, a lepukkant útszélitől a gazdag férjre vadászó érdeknőn át az agyonműtött luxuskurváig. Az Olaszországban immáron nagy múltra visszatekintő digózás, vagy az Arab Emirátusokban történő Dubajozás ma már éppen olyan természetes része a magyar celebek karrierjének, mint amilyen természetes az hogy néhány nagy hatalmú miniszter édes lánya luxuskurva Olaszországban.
 
Igen kedvelt célpont még Németország, Anglia is, ez utóbbi ország lakói már a kilencvenes évek végén megtapasztalhatták, milyen lelkesek azok a huszas éveik elején járó magyar babysitterek, akik egy marék ekiért gyakorlatilag nemre, fajra, bőrszínre való tekintet nélkül bárkit leszopnak a helyiségben, azzal az egy feltétellel, hogy egyszerre maximum csak négy lehet a szobában.
 
De mit is várhatunk egy olyan provinciális, félfeudális nemzet lányaitól, akik évszázadokon át szolgasorban éltek, majd közvetlenül a határnyitások előtti évtizedekben a társadalmi evolúciós csúcspontjukon csupán ép hogy arra rendezkedtek be hogy fogjanak maguknak egy szerencsétlen férjet aki aztán egy életen át eltartja őket?
 
Például azt, hogy amelyik nem megy külföldre szerencsét próbálni, az itthon marad, és amellett, hogy több száz, a keményebbik fajtából való pornófilmben az összes létező testnyílásába minden létező élő és élettelen tárgyat beletuszkolt már, aközben a szájából a friss spermát a barátnője szájába átcsurgatva bugyborgó torokhangon még értetlenkedik is, amiért egyszer csak kiléptetik még a fasiszta magyar gárdából is, pedig az egyébként jellemzően tényleg az a klub, ahová az újrahasznosíthatatlan szemetet összefújja a szél.
 
És micsoda képmutató nép a magyar! Rendpártiságában elutasít minden kurvulást, miközben kigúvadt szemmel önkielégít a hazai gyártású, állatos leszbipornóra. A leleményes és igazságos, istenhívő magyar nép fiai ugyanis már régen kitalálták, hogyan lehetne segíteni azokon a szerencsétlen, vidékről éppen csak a fővárosba felvonatozni tudó, jobb sorsra érdemes lányokon, akiknek álom maradhat csak egy fapados olasz, vagy londoni hétvége: az ő számukra alkotta meg a magyar nép gyermeke azt a végeláthatatlan és számbavehetetlen mennyiségű pornóoldalt és pornóstúdiót, mellyel a világ pornógyártásának java részét kiadjuk. A magyar nép pornónagyhatalom, és így biztosítja a találékony, furfangos magyar, hogy azokat a magyar lányokat is a végsőkig ki lehessen zsigerelni és meg lehessen alázni néhány csík kóla és némi aprópénz ellenében, akiknek amúgy semmi esélyük nem lett volna külföldön viszonylagos ismeretlenségben, jó pénzért, privát árulni a testüket. Ezek a szerencsétlen itthonragadt magyar lányok ugyanis már kurvává válásuk első pillanatában filmre kerülnek, és néhány órán belül az egész felnőtt Internet millió felhasználójához jut el ahogy szétfeszített pinájukat öklözi egy már rutinosabbnak számító, őket jótékonyan beszervező kurvakolléganőjük. Őket nem csak egy szerencsétlen kamionos, vagy egy ráncos pocakos kiöregedett üzletember csinálja meg a petyhedt farkával valahol privátban, hanem ők az egész világ előtt, jól dokumentáltan, archiváltan, letörölhetetlenül, milliók szeme láttára szopják ütemesen és nagy lendülettel a nagy eres fekete faszt. Fiatalon, pályakezdőként egy olyan stigma kerül a homlolukra, melyet a büdös életben nem tudnak már levakarni onnan, elbukva minden esélyt hogy normális családjuk, vagy akár lelki életük lehessen valaha.
 
A magyar nép sokszor szidja a politikusokat, amiért kiárulják az országot, de arról kevés szó esik a politikában, hogy maga a magyar nép az, aki kiárulja a saját lányait és asszonyait, amelyiket pedig nem sikerül külföldön értékesíteni, azt eladják itthon, az interneten keresztül. Nem véletlen, hogy a legnagyobb internetes szex chat oldalak Magyarországon működnek. Budapest a pornó fővárosa, Európa Bangkokja. Mi tettük azzá, hát legyünk büszkék rá!
 
 Öcsi bácsi most büszke lenne!
 

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://objektivmagyarsag.blog.hu/api/trackback/id/tr481944294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

an hero please 2011.07.26. 18:10:21

Valószínűleg a kutya nem olvassa már ezt több mint egy év után de mindegy. Amit írsz abban teljesen egyetértek, igazi hitvány férgek vagyunk akik már a saját lányainkat, asszonyainkat sem tudjuk "megvédeni". Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny erre a témára de szerintem ez egy óriási tragédia.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.08.10. 09:22:59

Ez az egykommentes "blog" is kiváló és reprezentatív példája annak a jelenségnek, amit röviden a következőképpen lehetne megfogalmazni:

A zsidók gyűlölik Magyarországot és a magyarságot.

ps.: második komment...:)

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2012.04.25. 10:05:35

@Muster Mark: ez az "undoritó piercinges kurva" az egyik magyar gárdás vezirnek a barátnője, mellesleg hirös magyar pornós, aki benácult. ezt rakd össze: népnemzeti-náci-pornós-prostituált, keresztény, menetelő náci baráttal, miközben az egész egylet mindenről tud és mélyen kussol. képmutató, debil, szarházi banda, az.

Magyar Vitéz · http://objektivmagyarsag.blog.hu 2012.04.25. 10:07:06

@Muster Mark: zipp.hu/belfold/2010/03/28/nikki_a_magyar_garda_pornosztarja

egy igaz magyar ember kedvese ez a pornós kurva. további jó elmélkedést, aviszontlátásra!

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.04.29. 12:29:10

@Muster Mark: Micsoda mocskos pofájú vagy te állat! Budiba születtél és még mindig ömlik a szar a szádból?

Kurt úrfi a rubelribancok réme 2012.05.10. 06:41:37

@Muster Mark: Mit dumálsz te állat! Tudom hogy te is az vagy! Ismerlek a Mazsihisz oldalról! Azért sározod a saját fajtád, mert nem kaptál engedélyt a rabbitól a Tóra antikváriumodra.
Te rohadék! Dögölj éhen!

2013.09.25. 23:23:36

Megy a zsidózás ezerrel....
süti beállítások módosítása