HTML

Objektív Magyarság

Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a magyarságról

Utolsó kommentek

Friss topikok

2012.10.20. 06:12 Magyar Vitéz

Magyarnak lenni...

"Magyarnak Lenni Büszke Nyomorúság"

- Szencsényi

Szólj hozzá!


2010.04.23. 02:59 Magyar Vitéz

Budapest: Európa Bangkokja

 A prostitúció szó hallatán európai vonatkozásban sok embernek elsőre talán Amszterdam városának neve ugrik be. S való igaz, a liberális, mégis jól szabályozott amszterdami körülmények a legális prostitúció melegágyává teszik Hollandia fővárosát. Ámde igen elcsodálkozna a legtöbb magyar honfitársunk, aki igénybe próbálná venni a híres kirakatüvegek mögött álló lányok és nők szolgáltatásait, amikor a kurva saját édes magyar anyanyelvén lesajnálva közölné velük, hogy bocs, de magyarokkal nem szexel.
 
Magyarország ugyanis sok más keleteurópai országgal - elsősorban Ukrajnával versengve - piacvezető kurvakivitelben. A világszerte univerzálisan elfogadott magyar lányok igen széles skáláját biztosítja Magyarország évtizedek óta Európa szerencsésebb országaiban, a lepukkant útszélitől a gazdag férjre vadászó érdeknőn át az agyonműtött luxuskurváig. Az Olaszországban immáron nagy múltra visszatekintő digózás, vagy az Arab Emirátusokban történő Dubajozás ma már éppen olyan természetes része a magyar celebek karrierjének, mint amilyen természetes az hogy néhány nagy hatalmú miniszter édes lánya luxuskurva Olaszországban.
 
Igen kedvelt célpont még Németország, Anglia is, ez utóbbi ország lakói már a kilencvenes évek végén megtapasztalhatták, milyen lelkesek azok a huszas éveik elején járó magyar babysitterek, akik egy marék ekiért gyakorlatilag nemre, fajra, bőrszínre való tekintet nélkül bárkit leszopnak a helyiségben, azzal az egy feltétellel, hogy egyszerre maximum csak négy lehet a szobában.
 
De mit is várhatunk egy olyan provinciális, félfeudális nemzet lányaitól, akik évszázadokon át szolgasorban éltek, majd közvetlenül a határnyitások előtti évtizedekben a társadalmi evolúciós csúcspontjukon csupán ép hogy arra rendezkedtek be hogy fogjanak maguknak egy szerencsétlen férjet aki aztán egy életen át eltartja őket?
 
Például azt, hogy amelyik nem megy külföldre szerencsét próbálni, az itthon marad, és amellett, hogy több száz, a keményebbik fajtából való pornófilmben az összes létező testnyílásába minden létező élő és élettelen tárgyat beletuszkolt már, aközben a szájából a friss spermát a barátnője szájába átcsurgatva bugyborgó torokhangon még értetlenkedik is, amiért egyszer csak kiléptetik még a fasiszta magyar gárdából is, pedig az egyébként jellemzően tényleg az a klub, ahová az újrahasznosíthatatlan szemetet összefújja a szél.
 
És micsoda képmutató nép a magyar! Rendpártiságában elutasít minden kurvulást, miközben kigúvadt szemmel önkielégít a hazai gyártású, állatos leszbipornóra. A leleményes és igazságos, istenhívő magyar nép fiai ugyanis már régen kitalálták, hogyan lehetne segíteni azokon a szerencsétlen, vidékről éppen csak a fővárosba felvonatozni tudó, jobb sorsra érdemes lányokon, akiknek álom maradhat csak egy fapados olasz, vagy londoni hétvége: az ő számukra alkotta meg a magyar nép gyermeke azt a végeláthatatlan és számbavehetetlen mennyiségű pornóoldalt és pornóstúdiót, mellyel a világ pornógyártásának java részét kiadjuk. A magyar nép pornónagyhatalom, és így biztosítja a találékony, furfangos magyar, hogy azokat a magyar lányokat is a végsőkig ki lehessen zsigerelni és meg lehessen alázni néhány csík kóla és némi aprópénz ellenében, akiknek amúgy semmi esélyük nem lett volna külföldön viszonylagos ismeretlenségben, jó pénzért, privát árulni a testüket. Ezek a szerencsétlen itthonragadt magyar lányok ugyanis már kurvává válásuk első pillanatában filmre kerülnek, és néhány órán belül az egész felnőtt Internet millió felhasználójához jut el ahogy szétfeszített pinájukat öklözi egy már rutinosabbnak számító, őket jótékonyan beszervező kurvakolléganőjük. Őket nem csak egy szerencsétlen kamionos, vagy egy ráncos pocakos kiöregedett üzletember csinálja meg a petyhedt farkával valahol privátban, hanem ők az egész világ előtt, jól dokumentáltan, archiváltan, letörölhetetlenül, milliók szeme láttára szopják ütemesen és nagy lendülettel a nagy eres fekete faszt. Fiatalon, pályakezdőként egy olyan stigma kerül a homlolukra, melyet a büdös életben nem tudnak már levakarni onnan, elbukva minden esélyt hogy normális családjuk, vagy akár lelki életük lehessen valaha.
 
A magyar nép sokszor szidja a politikusokat, amiért kiárulják az országot, de arról kevés szó esik a politikában, hogy maga a magyar nép az, aki kiárulja a saját lányait és asszonyait, amelyiket pedig nem sikerül külföldön értékesíteni, azt eladják itthon, az interneten keresztül. Nem véletlen, hogy a legnagyobb internetes szex chat oldalak Magyarországon működnek. Budapest a pornó fővárosa, Európa Bangkokja. Mi tettük azzá, hát legyünk büszkék rá!
 
 Öcsi bácsi most büszke lenne!
 

7 komment


2010.04.22. 12:14 Magyar Vitéz

Miért hálátlan nép a magyar?

A legendásan Isten- és idegenfélő, valamint idegengyűlölő és egyszersmind minden újtól és újítástól paranoiásan ódzkodó magyar nép megannyi kissé kiszinezett mondában és hősregényben, újabban silány minőségű hollywood-i produkciók által is szivesen emlékezik meg arról, milyen hősiesen űzte ki az ellent újra és újra a Szent Korona földjéről.
Ezer és ezer történet és mese szól arról, hogyan űztük ki az ádáz törököt a magyarhonból - ellenben szemforgató módon a török fürdőket nem hogy nem égettük fel, hogy emlékük se maradjon, hanem egyenesen magyar a régióban magyar unikumként évszázadokon át megtartottuk, majd az ötletre építve egész fürdőkultúrájukat átvéve építettünk még néhány tucat gyógyfürdőt. Vagy gondoljunk csak a féltve dédelgetett pécsi mecsetre - inkább tartja a város a markát és idegenforgalmi látványosságként felhasználja az idegen elnyomó nemzet műalkotását, mint sem hogy nemzeti büszkeségtől dagadva a földdel tette volna az egyenlővé, hogy ugyanazzal a lendülettel az ország legnagyobb keresztyén templomát húzza fel rá iziben.
 
 Az is teljesen természetes Magyarországon, hogy míg a mélységesen gyűlölt, sátáni oroszokat, akik ugyan a fasizmus sötétsége alól felszabadították országunkat, és egyúttal gyors emigrálásra kényszerítették az egykori nyilas párt néhány százezer tagját és támogatóját, a mai napig gyűlölt ellenségeinként tartjuk számon, de a tőlük a 60-as 70-es években kapott, akkor világszinvonalúnak számító, mélyépítésű metróhálózatot a mai napig nem romboltuk porig és nem fedtük be földdel - ahogy például a büszke nacionalizmusuk ostobaságától túlfűtött írek égették fel az összes angolok által épített villamosvonalat a fővárosukban, hogy aztán pofáraesve rádöbbenjenek, hogy gyakorlatilag bármiféle civilizált tömegközlekedés nélkül maradtak, és évtizedekig kénytelenek voltak lovakkal járni amíg meg nem kapták az EU segélyt az új vonalak építésére - hanem a mai napig sajátunkként használjuk a legfőbb ellenségtől kapott, máig kényelemben a kisméretű klausztrofób londoni tube-ot is lepipáló tágas orosz szerelvényeket, melyek nem ócska, nyáron a párás izzadtságtól csuhamos felforrósodó kéregvasútak, mint például a teljes New York-i rendszer, hanem igazi profi mélyépítésű metró, mely akár atomtámadás ellen is véd - az akkori világ messze legfényűzőbb moszkvai metró rendszerének mását kaptuk örökségül a gyűlölt oroszoktól, miközben más környező országok még csak álmodni sem mertek akkoriban metróról. (Mi több az angolok már elkezdtek egy metróvonalat építeni ádáz módon az ír fővárosban, de szerencsére az írek még időben észbekaptak és kirugdosták az összes angolt onnan. Azóta sincs egyetlen metróvonaluk sem, viszont hálátlanul, és roppant mulatságos módon angolul szidják az angolokat.)
 
A magyar nép mégsem hálás ezeknek az elnyomó rendszereknek, amiért ezeket az adott korban nagyszerű technikai és infrastruktúrális, kultúrális vivmányokat megkapta az adott rendszertől, gyűlöli egykori gazdáit, mégis tenyérbesimuló képpel a mai napig egykori "elnyomói" infrastruktúráját használja.
 
És nem csak az infrastruktúráját, hiszen a szovjetek által hagyományozott politikai rendszer még a "rendszerváltás" után 20 évvel is szinte változatlan formában él tovább, a régi iskolában tanult módszerek szerint, bár más-más jelvényekkel és jelszavakkal, ugyanaz az állítólag gyűlölt rendszer működik hazánkban, mint egykoron.
 
Az öngondoskodást pedig hírből sem ismerő magyar nép pedig mindennél jobban vágyik az állami ellátásra, az állami gondoskodásra, és hogy úgy általában az állam mindent oldjon meg helyettük, úgy, ahogy az a régi szép szovjet időkben ígérve volt.
 
Mindezekből nyílegyenesen következik, hogy a magyar népnek még a fasiszta szavazóik is bamba képpel nézik el azt, hogy az olyan emigráns, külföldön meggazdagodott nyilasok által felpénzelt heccpártocskák, mint a Jobbik is, a mai napig rendkívűl szoros és gyümölcsöző kapcsolatokat ápol az általa állítólag olyan mélyen megvetett orosz komcsikkal, hogy a legismertebb pletykák szerint kilóra meg vannak véve, és egyenesen a MOL-t szeretnék az oroszok kezére játszani, ahogy arról Vona Gábor rendszeres moszkvai üzleti útjai, a Jobbik erősen megkérdőjelezhető kampányfinanszírozásával megtoldva bőségesen tanúskodik.
 
Hálátlan a magyar nép, mert nem ismeri el nagyobb, civilizált népek építő jellegű kísérleteit, hogy jobbá tegyék a sokszor állati-barbár sorba süllyedt magyar népet, mégis szemforgatva élvezi az ezen innovációk nyújtotta előnyöket. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg világhírű feltaláló, amíg Magyarországon élt és alkotott, addig csak egy büdös zsidó volt, majd amikor elmenekült a gyűlölködés elől, és idegen földön, mindent a nulláról kezdve híres és megbecsült nemzetközi feltaláló vagy szaktekintély lett, akkor hirtelen nagy magyar és nemzetünk büszkesége lett. És a világszerte ismert és elismert Rubik kocka is azért lehetett magyar találmány, mert valamilyen logisztikai hiba folytán a zsidó származású Rubik Ernő feltalálót nem sikerült idejében deportálni. Bár az antiszemitizmus szinte tapintható a levegőben, a hálátlan magyar nép mégsem mond le a "magyar" jelzőről e neves találmány esetében, és adja át azt a zsidó népnek mint jogos szellemi örökséget, mert az ostoba tömegek a mások által elért sikerekben fürdőzni azért mindig is szerettek, olyankor ideig-óráig még akár magyar is lehet az a zsidó, amíg nem sikerül igazságosan bebizonyítani, hogy egy fajmagyartól lopta az ötletet, majd az eljárás után ahogy azt megérdemelte, jó magyar szokás szerint a Dunába lőni.
 
Egyedül talán csak a náci ideológia az, amit nem szemforgatva, hanem őszintén és nyíltan érez és vall magáénak a magyar nép jelentős,  kukaborogatásra és az irigykedve gyűlölt szomszédot bármikor lámpavasra dobni kész többsége, kik közül közel egy millióan egy nyíltan rasszista, fasiszta magánhadsereget üzemeltető maffia pártra adták le voksukat.
 
És ha a török fürdők, a szovjet metró, a szocializmus - bár már nem úgy hívjuk - maradhatott, ha ezeknél az idegen elnyomók által ránk hagyományozott örökségeknél félre tudta tenni a magyarság a büszkeségét, és teszi félre a mai napig nap mint nap amikor felszáll a metróra, akkor ha a magyar népnek egy csöpp esztétikai érzéke lett volna, az eszetlen rombolás helyett ugyanazzal a lendülettel jó érzékkel egyszersmind beláthatta volna, hogy ugyanúgy, ahogy a török félholdak a török fürdők tetején - vagy a Jobbik logójában - ugyanúgy milyen jól mutatott az a szép vörös csillag a parlament tetején!
 
 
 
 
 
 

18 komment


2010.04.22. 06:23 Magyar Vitéz

Miért vesztes nép a magyar?

magyar értelmiségiek A magyar nép kétségkívűl vesztesnek született. Nem véletlen hát, hogy elsősorban olyan népekkel rokonszenvezik, akik hasonló, szánalmas szopóágon vannak emberemlékezet óta. Ilyen rokon vesztes és ezért a magyarok számára példamutató testvérnépség például a mostanában divatos, jurtákban lakó, ősközösségi életmódjától csak a félautomata fegyvereivel megkülönböztethető palesztin, vagy akár európai példánál maradva az ír, akik képesek voltak milliószámra úgy éhenhalni, hogy közben ott volt körülöttük minden irányban a hatalmas óceán tengernyi hallal, ők azonban más szigetországokhoz képest még addig a kézenfekvő ötletig sem jutottak el, hogy például megtanuljanak halászni. Ehelyett jótevőiket, az angolokat hibáztatták minden nyomorúságukért, holott nem csak törvényeiket, építészetüket, a közlekedési rendszert, de anyanyelvüket is a civilizált angoloknak köszönhetik. Rengeteg emigráns, harmadik világbeli országokban angol anyanyelvét a helyieknek tanító nacionalista ír sokszor bele sem gondol abba, hogy ha az angolok nagylelkűen nem tanítják meg őket egy kultúrnyelvre, akkor ők nem tudnának pusztán az anyanyelvük tanítgatásából szinte bármelyik országban könnyedén nevetve megélni, mivel a vartyogó-harákoló gaelic nyelvükre néhány maréknyi, szintén örök vesztes holdkóros fanatikuson kívűl, mint például a baszkok, senki sem lenne kíváncsi, és kénytelenek lennének a napi betevőt lengyel bevándorlóktól összekoldulni az O'Connell streeten. Nem véletlen az sem, hogy az amúgy igen mélyen elbaszott Észak-Írországban néhány unionista ír aki még nem hülyült teljesen meg, a mai napig kitart az angolok mellett, hiszen a vak is látja, hogy Belfastban szélesebbek az utcák mint a köztársaság területén az autópályák, és alapvetően vidámabb lenne az élet is, ha az örök vesztes lázadozó, a vesztes magyarokhoz hasonlóképpen mindig másokat hibáztató hálátlan ír népség - amely pofátlanul képes volt Dublinban az egyik legnagyobb EU ellenes tüntetést megrendezni közvetlen miután megkapták az EU egyik legnagyobb támogatását, ami vitán felül igen sokat lendített azon hogy az évszázados nyomorukból történelmük során először kilábaltak az esőáztatta szarléből, és amely ráadásul megrekedt egyfajta középkori, bigott vallásfertőzött szinten - nem lőné le és gyilkolná meg időnként sunyiban, előre kitervelten az angolokkal együtt még a saját vérüket, a nekik ételt kiszállító ír pizzafutárokat is, arra hivatkozva, hogy kollaboráltak az ellenséggel.

 

Az ír nép legnagyobb ünnepe a Szent Patrik nap, amikor is azt ünneplik, hogy őseik kelta mítoszait, vallását, kultúrájukat az akkoriban fénykorát élő nemzetközi katolikus agymosó franchise hatalmával élve egyszerűen a sárba taposta, betiltatta és pogánynak minősítette. Őseik vallásának eltiprását, saját több ezer éves kelta kultúrájuk eltörlését éppen olyan félkegyelmű örömmel ünneplik meg évről évre ezek az örök vesztesnek született, agymosott írek, mint ahogy a hozzá hasonló örök vesztes magyar nép tud örülni egy, az esti égbolton lassú mozgással hatalmas hamburgerré formálódó tüzijáték rakétának, amit azon ünnepség céljából tapsol el eszetlenül, hogy az államalapító Szent István király gyakorlatilag egy vállrándítással eladta a népét ugyanennek a katolikus szektának, és még az ez ellen szavukat felemelni merészelő saját családtagjait is brutálisan megkínozta.

A zsidóktól ellopott Monoteista Agymosó Egyház(tm) - mely a zseniális és megcáfolhatatlan "láthatatlan Isten" koncepcióra épül - továbbfejlesztett változatát egy harmadik nép, az örök vesztes lengyel nép is magáénak mondhatja, Írország után ugyanis Lengyelország a leginkább vallásfertőzött vidék Európa szomorúbbik felén. Nem véletlen, hogy az állandó szopóágon lévő szerencsétlen lengyel nép is Magyarország jóbarátja: A magyar nép ugyanis a nálánál erősebb és jobb képességű népekre acsarkodás közben sosem felejtett el szimpatizálni azokkal a hozzá hasonló vesztesekkel, akiket ugyanúgy jobb híján csak lábtörlőnek használt a történelem, mint Árpád véreit. (A képen az írek által a mai napig istenített Szent Patrick látahtó, amint az kegyesen eltapossa a több ezer éves, nemes egyszerűséggel mindenhol csak kígyókként ábrázolt saját, ősi kelta kultúrájukat). 

Nem véletlen, hogy jó érzéssel választotta Magyarország szövetségesének a náci Németországot is a lehető legrosszabb pillanatban, és irányította magát ezzel a szánalmas döntéssel hosszú időre magabiztos kézzel a történelem szemétdombjára. 

A magyar nép sokat ad a külsőségekre, amivel nem csak az egy főre eső legtöbb sötétített ablakú fekete bmw-t biztosítja a régiónak kontinensen, hanem amellett hogy a világ egyik legnagyobb pornóexportőr gyárává tette a saját földjét, még azt is ösztönösen tudja, hogy hogyan válasszon magának olyan vezetőket, akik először aláírnak egy szerződést, mellyel lemondanak az ország javarészéről, majd bevonulnak fehér lovon a fővárosba, és megígérik, hogy visszaszerzik az "elcsatolt" területeket, miközben még meg sem száradt a zsebükben lévő tollon a tinta. Ezeket a hazaáruló vezetőket - akik képesek a hazát odadobni idegen vezetők vérszomjas, pszichopata bábjának és lemondani a saját népükről pusztán azért mert a saját szerencsétlen gyermeküket egy szőnyegbe csavarva elviszik otthonról - a magyar nép jó érzéssel választja példaképnek és hirdeti nagyságát sok évvel ezen szeretett vezetők halála után is. Talán a pusztai, lovas múlt kollektív emlékezete az, ami a nép szemében azonnal fedhetetlenné tesz bárkit, aki képes lovon végigvonulni egy utcán. Jól jellemzi milyen mélyen született vesztes nép is a magyar, hogy attól függetlenül, hogy egy kisnövésű kefebajszos vezető, aki jó szimattal ösztönösen ráérzett, hogy milyen egyszerűen manipulálható és kihasználható a magyar nép, és miután rávette a fehér lovas bácsikát hogy véreztesse ki "honvédelem" céljából, a hecc kedvéért a teljes magyar királyi hadsereget úgy 2000 km-re az ország határaitól keletre, majd jó érzékkel kijelentette hogy a magyar egy másodrangú, semmirekellő, szolgai puszta nép - Árpád vérének egy jelentős hányada ezen brutális szopatás és megalázó lenézés után is képes rajongani a kis kefebajszos iránt, sőt nemzetközi összejöveteleket rendez a fővárosban ahol mi mást is ünnepelhetnének mint a kefebajszosnak való csicskázás végső felvonásaként, a saját fővárosuk szétkúrása, a saját történelmi hídjaik a náci német szövetségeseik által való felrobbantása utáni elcseszett, nyomorék kitörést, ahol ismét irgalmatlanul és alaposan megszopattatták magukat.

A magyar nép mindig is született vesztesként volt képes tapsolni annak aki alaposan megszopatta őt, hasonló egyszerű, barbár népekhez mérten ugyanis csak az "erősebb kutya baszik" szabályszerűségig terjed az igen limitált, a kefebajszos által igen találóan csak szolgainak nevezett nép felfogóképessége.

 A magyar népbe sokszor, sokan törölték bele kényük-kedvükre a lábukat. A török, a habsburg, a német, az orosz nép gyermekei gyakorlatilag akkor és úgy szopatták kedvükre a tehetetlen magyar népet, amikor jól esett nekik. És bár voltak esetlen villongások, ne felejtsük el, hogy ezek közül a magyarokat csicskásként kezelő népek közül egyik sem azért hagyta el az országot, mert mi, erős magyarok kiűztük őket; kizárólag azért mentek el, mert birodalmuk távoli, nagyobb folyamatok eredményeképpen összeomlott - a magyar népnek ehhez vajmi kevés köze volt. Az örök vesztes magyar nép csak annyit tudott tenni általában, amit legutóbb is, amikor meggyőződött róla hogy az utolsó orosz is önként, épségben és biztosan elhagyta az országot, akkor utánuk dobott egy üres üveget a pusztába, majd amikor senki nem dobta vissza, mert tényleg már egy orosz sem volt az egész országban, akkor nagy bátran kiplakátolta: "ruszkik haza!". És ezzel a hősiességgel akkoriban választásokat lehetett nyerni!

A magyar nép azért vesztes, mert semmiből nem volt képes tanulni. Sem a szocializmus fejlett eszményei, sem a liberális kapitalizmus szabadsága nem képes kimozdítani a magyar népet abból a szellemi sötétségből ahol a magyar igazán jól érzi magát. 

Kivételek persze vannak, de általában róluk előbb-utóbb kiderül, hogy zsidók. Ady, Karinthy, József Attila hiába próbálta kiemelni zsenialitásával, nyelvújításával és a magyar nyelv gyönyörű használatával ezt a jobb sorsra érdemes, szerencsétlen magyar népet, amelyik nép csípőből és idegenkedve, felháborodva utasítja el az értelemnek már a leghalványabb szikráit is, azon tényleg nem lehet segíteni.

Aki igazán szeretne örömet szerezni a magyarságnak, az tegyen egy baráti szivességet a magyar népnek, és ott szopassa, ahol tudja. Nem véletlen, hogy az izraeli miniszterelnök közölte, hogy felvásárolja Magyarországot. Tudta, hogy ilyen gyerekes kijelentésekre az ilyen őskorszakban megragadt, kisebbségi komplexusoktól frusztrált népség - más egészséges és intelligens népekkel szemben, akik fennsőbségük biztos tudatában csak elnézően nevetnek egy ilyen megjegyzésen - micsoda fantasztikus élénkséggel és zsigeri örömmel fog rávetődni. A menetelni, fröcsögni, mindig másokat hibáztatni szerető, az értelmet csírájában elutasító magyar nép mindig őszintén hálás az ilyen kis odavetett falatkáknak, hiszen évtizedeken, évszázadokon át rugózhat és eljátszhat vele, mint macska a cipőfűzővel, miközben az ország határain túlra tekintve lassan ponttá szűkűl a fény, és fényévekre húz el ettől a Kárpát-medence közepén rekedt furcsa őskori állatkerttől az egyre távolodó civilizált világ.

 

33 komment


süti beállítások módosítása